Hydrogen RC Challenge Cup

Plzeňská hydra vyrazila 25.června 2022 na poslední závod v této sezóně konkrétně do Litvínova, kdy se utkali s dalšími pěti týmy. 

Den před závody naši zkušení řidiči Matěj a Adam testovali dráhu a vylepšovala se telemetrie, která je nesmírně cenná. Po několika hodinách jsme se přemístili do místního gymnázia, kde jsme přenocovali. Ještě tehdejšího večera členy týmu pracovali až do půlnoci nad autem, ale i vizuální stránkou projektu. Následného ráno po plnohodnotné snídani naši členové dorazili k litvínovské základní škole, kde se po krátké úvodní řeči pana ředitele gymnázia v půl 11 odstartoval závod. V průběhu soutěže jeden ze soupeřů ocitl v naprosto bezvýchodné situaci a my jsme nezaháleli a v rámci FairPlay hry podali týmu pomocnou ruku.

I když se nám dařilo v průběhu závodu, vyskytly se momenty, kdy se mechanikům orosila čela, i přesto jsme projeli finishovou čárou druzí. Tímto se ukončila velkolepá sezóna, kdy jsme pocítili své vzlety i pády. V celkové příčce jsme se umístili na čtvrtém místě kvůli absenci na jednom ze závodů, ale na další rok naše ambice jsou značně velké než bramborová medaile. 

Už se těšíme na další sezónu, od které si slibujeme plno nových změn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *